Вигравши у п’ятницю турнір з міні-футболу у власних стінах, команда «Голосу України» наступного ранку вирушила до Луцька, щоб узяти участь у ІX міжнародних змаганнях працівників ЗМІ «Волинь—2006». До Луцька прибули й одвічні суперники наших футболістів — команда телеканалу «Інтер». Знаючи силу цих двох команд, організатори вирішили розвести їх по різних групах. Разом з «Голосом України» грали також журналісти Мінська та Вільнюса. В іншій групі змагалися команди працівників ЗМІ Волині, Латвії та «Інтер».

Уже перша гра підтвердила серйозні наміри господарів турніру. Виступаючи під кольорами команди майстрів «Волині», вони продемонстрували гостру гру в атаці й переконливо перемогли латишів з рахунком 4:1. Прекрасну технічну підготовку показали волиняни і в грі з «Інтером». Вони навіть вели в рахунку. Однак брак турнірного досвіду, недостатня зіграність завадили їм утримати переможний рахунок. «Інтер» здолав волинян з рахунком 5:2. А ось із другим суперником, командою Латвії, «Інтер» розібрався досить легко — 6:0.

Першим суперником «Голосу України» була команда Вільнюса. Перевага українців відчувалася з перших хвилин матчу. Остаточний рахунок гри — 5:1. Багато що вирішував матч «Голосу України» з командою Мінська — торішнім переможцем турніру в Луцьку. Спочатку здавалося, що наші спортсмени без труднощів подолають білорусів. Після першого тайму рахунок був уже 3:0. Але відразу після перерви мінчани значно додали в швидкості і забили два м’ячі у ворота «Голосу України». Здавалося, у грі настав перелом. Але наші футболісти опанували себе і на класі довели рахунок до 5:2 на свою користь. Вільнюс — Мінськ. 3:0.

Не менш цікавими були і стикові ігри. У матчі за третє місце Волинь перемогла литовців — 4:3.

Захопливою видалася гра між давніми друзями-суперниками — командами газети «Голос України» та телеканалу «Інтер». Як і в усіх зустрічах останніх років, перемогли спортсмени «Голосу України» — 3:0. Даючи інтерв’ю Волинському телебаченню, капітан команди «Голосу України» Богдан Сліпко зізнався, що потайки вболівав за волинян, сподіваючись зустрітися з ними в фіналі: «Надто вже часто ми граємо з «Інтером», вивчили один одного. Хотілося б нового суперника. Це додало б нам андреналіну. А волиняни — сильні спортсмени. Бракує їм лише зіграності. Можливо, буде нагода позмагатися з ними на нашому турнірі в Києві».

Міжнародний турнір з міні-футболу в Луцьку проходив під патронатом голови обласної ради Анатолія Грицюка, який взяв участь у відкритті змагань.

Переможці і призери турніру отримали кубки та медалі. Найвищі нагороди — футболісти «Голосу України». Не залишились без відзнак і гравці інших команд. Зокрема, капітану команди Литви Вітарасу Радзевічусу дістався приз від «Голосу України» — футболка і кепка з логотипом газети, набір журналістського приладдя. Слід відзначити добру організацію турніру Спортивною асоціацією працівників ЗМІ Луцька і насамперед її керівників — Костянтина Лоцмана та В’ячеслава Бєлова.

Волинська область.