Футзал. П’ятий турнір команд ЗМІ «Кубок «Голосу України». 1/2 фіналу. «Голос України» — «Інтер». 3:0. «Команда» — «Український футбол». 1:1 (пенальті —2:4). Матч за третє місце. «Інтер» — «Команда». 2:1. Фінал. «Голос України» — «Український футбол». 6:2.

Останнього дня змагань сталося чи не найцікавіше. Велику симпатію у глядачів своєю самовідданою грою здобув колектив газети «Команда». Причому в ньому грали тільки журналісти. Представники цього популярного спортивного видання лише за серією післяматчевих пенальті поступилися місцем у фіналі команді «Українського футболу», посиленого, умовно кажучи, великою групою постійних авторів видання.

У зв’язку з цим постараємося в наступних наших турнірах (а ми сподіваємося на їх продовження) неодмінно ввести ліміт на своєрідних «легіонерів».

Та повернімося до турнірних подій. «Команда» і в поєдинку за третє місце грала гідно. Лише на останній хвилині «Інтеру» — традиційному призерові турнірів «Голосу України» — вдалося забити переможного м’яча.

Нарешті, власне, про фінал. Він був бойовий і безкомпромісний. І лише під завісу зустрічі команді господарів вдалося покласти на лопатки суперника, котрий пручався з усіх сил. Це п’ята перемога «Голосу України» на своїх турнірах. Ось імена переможців: Богдан Сліпко, Олександр Сусленко, Василь Приймак, Олександр Пєкний, Сергій Мельник, Андрій Жарий і Денис Півтороніс.

Головним арбітром турніру за традицією був суддя національної категорії, авторитетний Олександр Шамич. Утім, варто сказати і про те, коли Олександр Миколайович на кілька днів виїжджав до Ужгорода на календарний матч першої ліги, його заміщав, і дуже успішно, молодий перспективний арбітр (обслуговує матчі національної першості у другій лізі) Олександр Павлюк. І йому щира подяка від організаторів та учасників.