Працівникам статистики України

Шановні друзі!

Сердечно вітаю усіх, хто своєю повсякденною наполегливою та копіткою працею відтворює багатобарвну і водночас достовірну картину усіх сфер життєдіяльності суспільства, з професійним святом — Днем працівників статистики.

Забезпечення держави та її громадян надійною та об’єктивною статистичною інформацією — вкрай необхідна та відповідальна справа, від якої залежить успіх політичних, економічних та соціальних перетворень, особливо в умовах активного процесу розбудови в Україні демократичного громадянського суспільства. Статистична діяльність створює перевірену і солідну інформаційну базу для потреб загальнодержавного та регіонального управління, розробки програм сталого соціально-економічного розвитку, дає можливість гласно відстежувати основні тенденції суспільнo важливих явищ.

Високі фахові здобутки, професіоналізм, продуктивна, сумлінна та оперативна праця сучасних статистиків мають незмінну повагу в суспільстві, дають змогу об’єктивно оцінювати реальний стан усіх сфер життя країни, відіграють значну роль у формуванні та прискоренні позитивних процесів суспільного розвитку.

Верховна Рада України, високо оцінюючи внесок державної статистики у реалізацію назрілих соціально-економічних перетворень в країні, буде і надалі опікуватися законодавчим забезпеченням необхідних умов для її успішної діяльності.

Цього святкового дня щиро бажаю усім вам доброго здоров’я, щастя і благополуччя, нових успіхів і досягнень на благо України.

З повагою, Голова Верховної Ради України Олександр МОРОЗ.

Ковальовій Юлії Вікторівні

Шановна Юліє Вікторівно!

Професійна спілка народних депутатів України та працівників Верховної Ради України вітає вас із ювілеєм та бажає натхнення у вашій нелегкій праці, щасливих довгих років життя та любові від рідних і близьких!

З найкращими побажаннями, голова Професійної спілки, народний депутат України Олександр СТОЯН.