Пропозиція ФІФА

Футбол. Спеціальний комітет ФІФА запропонував перенести міжнародні матчі в середині тижня із середи на вівторок, а також створити систему страхування, щоб покривати клубам втрати футболістів у цих матчах. Згаданий комітет також прагне здійснити рокіровку матчів збірних на день для того, щоб дати змогу клубам мати більше часу для підготовки до поєдинків у вихідні дні.

У Кубка — харківська прописка

На столичному НТК ФФУ імені Віктора Банникова відбувся фінальний поєдинок за Кубок України з футболу серед жіночих команд. Зустрілися «Легенда» з Чернігова та «Житлобуд» з Харкова. Перемогли харків’янки — 2:0 (Мозольська, Михайленко).

Дискваліфікацію Рибки скоротили

Воротаря київського «Динамо» Олександра Рибку за побиття гравця, київського армійця Сергія Матюка в матчі першої ліги бюро ПФЛ дискваліфікувало до закінчення сезону. Але динамівці надіслали апеляцію до контрольно-дисциплінарного комітету ФФУ. Цей орган, розглянувши протест «Динамо», визначив іншу міру покарання — десять матчів. Дискваліфікацію тренера ЦСКА Юрія Максимова до закінчення сезону залишили без змін.