Голова Верховної Ради України Олександр Мороз взяв участь в урочистостях, присвячених Міжнародному дню студента, що проходили в Національному авіаційному університеті (НАУ).

Відвідини НАУ О. Мороз розпочав з огляду музею університету, де ознайомився з історією цього найстарішого закладу з підготовки цивільних авіаторів. Голова Верховної Ради оглянув навчальний ангар та моделі літаків, навчально-наукові лабораторії, ознайомився з ходом практичних навчань студентів-авіаторів.

У Центрі культури та мистецтв університету О. Мороз щиро привітав присутніх з Міжнародним днем студента, закликавши студентів цінувати час, коли вони осягають ази науки. «Найкращий період — студентські роки», — зазначив О. Мороз. За його словами, саме в цей час молоді люди відчувають свої перспективи, прагнуть кращого й вірять у те, що їм усе до снаги.

У заходах також взяли участь голова Комітету ВР з питань науки та освіти Катерина Самойлик, міністр освіти та науки Станіслав Ніколаєнко, народні депутати України, серед яких є випускники цього вишу. За словами С. Ніколаєнка, на сьогодні в Україні здобувають знання 2,2 мільйона студентів, які навчаються у вузах 3—4 рівнів акредитації. За кількістю студентів — 430 чоловік на 10 тисяч душ населення — Україна має один із найвищих показників у Європі.