Комплект сучасного обладнання для неонатологічного відділення передали Івано-Франківській обласній дитячій клінічній лікарні Міжнародний благодійний фонд «Україна 3000» та компанія «Проктер енд Гембл Україна». Ця акція є не одноразовою пожертвою, а цьогорічним продовженням благодійної програми «Здорові діти України», що з жовтня минулого року є складовою спеціальної медичної програми фонду «Від лікарні до лікарні».

Два клінічні інкубатори для новонароджених, реанімаційне робоче місце, багатоопераційний інфузомат із високим ступенем надійності та безпеки, портативний пульсоксиметр та інше медичне обладнання, на яке стала «багатшою» Івано-Франківщина, допоможе лікарям надавати негайну допомогу недоношеним та хворим новонародженим і значно збільшить їхні шанси на життя і подальший здоровий розвиток.

«Нинішня подія — це ще один приклад того, як бізнес допомагає вирішувати нагальні суспільні проблеми, — наголосила голова наглядової ради фонду «Україна 3000» Катерина Ющенко. — Адже здоров’я та повноцінне життя наших дітей — це справа усього суспільства, і кожний має докласти до цього зусиль».

Сучасне обладнання для неонатологічного відділення нинішнього року передано також Хмельницькій міській дитячій лікарні. Уся медична апаратура відповідає найвищим світовим стандартам, є сертифікованою і перебуває на гарантійному обслуговуванні. Загальна вартість обладнання для двох лікарень становить майже 850 тисяч гривень.

«Ми готові ще раз практичними справами довести, що турбота про здоров’я дітей є пріоритетним напрямом нашої благочинної діяльності, — зазначив генеральний директор компанії «Проктер енд Гембл Україна» пан Емін Яшар Озкан. — Ми надзвичайно раді продовжувати і надалі розвивати співпрацю у цій сфері з однодумцями та партнерами з Міжнародного благодійного фонду «Україна 3000».