Під новорічною ялинкою?

Засідання комісії «Ющенко—Путін» на найвищому рівні може відбутися в грудні поточного року. Про це повідомив Перший віце-прем’єр, міністр фінансів Микола Азаров. «Принаймні, така домовленість зараз проробляється», — сказав Азаров. Утім, за його словами, точніша дата зустрічі президентів України й Росії залежить від швидкості підготовки відповідних документів.

Виставляють на продаж

Кабінет Міністрів вніс до переліку господарських товариств і холдингових компаній, державні пакети акцій яких підлягають продажу цього року, 35 підприємств, водночас виключивши з нього два раніше внесені підприємства.

Це закріплено розпорядженням Кабінету Міністрів України №528-р від 25 жовтня 2006 року. Згідно з документом, зокрема, цього року уряд збирається продати 25%+1 акцію ВАТ «Макіївський коксохімічний завод», 57,2% акцій ВАТ «Чисті метали», 75% акцій ВАТ «Південний електромашинобудівний завод», 33,48% акцій ВАТ «Білоцерківсільмаш», 51% акцій ВАТ «Ленотекс» та інші. Крім того, цим розпорядженням перелік підприємств, що підлягають підготовці до продажу 2006 року, збільшено на 11 об’єктів, повідомляє Радіо «Ера».