Шановні друзі!

Щиросердно вітаю вас зі знаменною датою — 10-ю річницею створення Державної податкової адміністрації України.

Сьогодні особливо приємно зазначити, що пройдений вами за роки незалежності непростий шлях становлення та розвитку і досягнуті результати переконливо свідчать: навіть у складних умовах перехідного періоду система державного оподаткування може діяти злагоджено та ефективно, на цивілізованих правових засадах, загалом добре справлятись з покладеними на неї суспільством нелегкими обов’язками.

Адже нині податкова служба посідає особливе місце серед державних органів управління, виступаючи своєрідним визначником і регулятором фінансової температури економічного розвитку, від зваженої, обгрунтованої та справедливої роботи якого значною мірою залежить відповідний діловий клімат у державі. Тому суспільство цінує цілеспрямовану політику податкових органів на встановлення партнерських відносин із платниками податків, а громадяни дедалі краще розуміють, що виважені податки — це розумна ціна за нормальне проживання у цивілізованому світі.

Головна передумова вашої успішної діяльності — це висококваліфіковані, досвідчені і справді незаплямовані кадри, які ділом доводять, що для сучасного податківця щирі, безкорисливі помисли про державні та народні інтереси — не просто слова. Саме про це свідчать і чималі та своєчасні надходження до державного бюджету, які сприяють успішному виконанню насамперед його важливих соціально-економічних програм.

Ми високо цінуємо також і постійну турботу працівників Служби про майбутній розвиток країни, їхній вагомий внесок у законодавче забезпечення реформування податкової системи, її наближення до нагальних потреб і невідкладних завдань національної економіки, а також європейських і світових стандартів. Запевняю, що у цій важливій роботі ви завжди знайдете своєчасну і всебічну підтримку з боку Верховної Ради України.

Щиро бажаю усім працівникам податкової служби доброго святкового настрою, міцного здоров’я, щастя і благополуччя, нових успіхів і здобутків в ім’я економічного процвітання України.

З повагою,Голова Верховної Ради України Олександр МОРОЗ.