з днем народження та обранням на посаду першого заступника голови Союзу юристів України

Від імені Комітету Верховної Ради України з питань правосуддя щиро вітаю першого заступника голови комітету, народного депутата України Оніщука Миколу Васильовича з днем народження, а також з обранням на посаду першого заступника голови Союзу юристів України і бажаю йому й надалі невичерпної енергії у правотворчій діяльності та розвитку українського судівництва, міцного здоров’я, тепла і радості на довгі роки.

Голова комітету, народний депутат України Сергій КІВАЛОВ.

Колегія Міністерства юстиції України вітає першого заступника голови Комітету Верховної Ради України з питань правосуддя, члена колегії міністерства Оніщука Миколу Васильовича з днем народження, а також з високим визнанням юридичної громадськості України — обранням першим заступником голови Союзу юристів України та бажає йому подальших успіхів у реалізації державної правової політики.

За дорученням членів колегії міністр юстиції України Роман ЗВАРИЧ.

Від імені Координаційної Ради Українського союзу промисловців і підприємців щиро вітаю віце-президента УСПП, народного депутата України Оніщука Миколу Васильовича з днем народження! Із радістю приєднуюся до численних вітань на адресу Миколи Васильовича з нагоди обрання на посаду першого заступника голови Союзу юристів України. Щиро бажаю шановному колезі успіхів, сил та наполегливості у ствердженні законності в економічному секторі України, розбудові ринкових відносин і соціальної правової держави.

Президент УСПП, народний депутат України Анатолій КІНАХ.

Також Миколу Оніщука привітали голова Союзу юристів України, президент Світового Конгресу українських юристів Валерій ЄВДОКИМОВ; директор Інституту держави і права імені В. Корецького НАН України, академік НАН України Юрій ШЕМШУЧЕНКО; генеральний директор правничої фірми «ЮРІС» Олена НИЖНИК.

Редакція «Голосу України» приєднується до вітань і бажає усіх гараздів імениннику.