Відомому українському поету-шістдесятнику — Івану Федоровичу ДраЧу виповнилося 70 років. У вітанні зі славною датою, з яким до нього звернувся Президент України Віктор Ющенко, висловлено щиру подяку активному громадському діячеві, неперевершеному лірику та яскравому представнику шістдесятництва.

Народного депутата України І—ІV скликань, лауреата Державної премії України ім. Т. Шевченка, Героя України привітав Голова Верховної Ради Олександр Мороз. «Ваш життєвий шлях є яскравим прикладом небаченого творчого злету простого сільського хлопця з Київщини до знаних літературних вершин, взірцем самовідданого служіння Батьківщині та її багатостраждальному народові», — зазначив глава парламенту. І додав, що «сьогодні ми знаємо і поважаємо вас не тільки як відомого літератора, а й як послідовного політика, людину, яка зовсім не прагне милуватися своїм минулим, а самовіддано працює на сьогодення та майбутнє незалежної України».

Колектив газети Верховної Ради України «Голос України» також сердечно вітає Івана Драча з вагомою датою і долучається до щирих побажань міцного здоров’я, щастя і довголіття.