Сердечно вітаю вас, суддів Конституційного Суду України, високопрофесійний апарат Суду, з 10-ю річницею заснування органу, який зобов’язаний в сфері свого відання гарантувати верховенство права і забезпечувати єдину конституційну юрисдикцію в державі.

Суд покликаний відповідати високим суспільним очікуванням при остаточному вирішенні спорів щодо конституційного праворозуміння і тлумачення норм законів, захисту конституційних прав і свобод громадянина як вищої мети забезпечення державою життєвих інтересів кожної людини і умови захисту всіх конституційних цінностей демократичного суспільства.

Ця висока місія за пройдені роки не раз проходила перевірку практикою, коли суд здійснював покладені на нього функції конституційного правосуддя і конституційного контролю, дбав про неухильне дотримання всіх приписів Конституції України, стандартів міжнародного права органами законодавчої, виконавчої і судової влади, їх посадовими особами.

Відзначення 10-ї річниці заснування Конституційного Суду України є не лише визнанням наполегливої праці кожного судді в царині конституційного правосуддя, а й початком нового етапу в служінні ідеалам Конституції України, принципам верховенства права.

Бажаю суддям Конституційного Суду України, працівникам апарату Суду міцного здоров’я, творчої наснаги, добра і родинного щастя, подальших успіхів у зміцненні конституційної законності в Україні.

Голова Верховної Ради України Олександр МОРОЗ.