Прийміть найщиріші вітання з нагоди нагородження Вас орденом «За заслуги» ІІІ ступеня.

Своєю багатогранною діяльністю Ви активно сприяєте руху України по шляху побудови демократичної держави європейського типу, найбільшими цінностями якої є верховенство права, утвердження і забезпечення прав та свобод людини.

Сьогодні, коли в Україні втілюються в життя демократичні і правові засади, зафіксовані в Конституції України, інших законодавчих актах, відбувається реформування правової системи, Ваша професійна майстерність спрямована на реалізацію найдемократичнішого принципу громадянського суспільства: «Держава — для людей».

Переконані, що високий професіоналізм, усвідомлене почуття відповідальності допоможуть вам здобути ще більшу повагу українського народу, підвищити його довіру до Вашої діяльності у справі реформування державного механізму, в поширенні правових знань та посиленні соціального захисту громадян.

Сердечно зичимо Вам міцного здоров’я, щастя, невичерпної енергії, плідної праці, успіхів у благородній справі утвердження ідей верховенства права, справедливості й гуманізму!

Правління та Генеральна дирекція Асоціації платників податків України.