Голова Верховної Ради України Олександр Мороз сердечно привітав студентів, викладачів, аспірантів, працівників та випускників Кримського державного медичного університету імені С. Георгієвського з 75-річчям із дня заснування вузу.

«Кримський медичний з невеликого провінційного інституту з роками перетворився на один з найбільших і найавторитетніших вищих навчальних закладів охорони здоров’я колишнього СРСР і незалежної України», — йдеться у привітанні глави парламенту. Високий авторитет університету, переконаний Голова Верховної Ради, заслужено привертає до нього міжнародну увагу. До речі, нині тут навчаються близько 2 тисяч студентів із 34 країн світу. Цього року університет отримав сертифікат Міжнародного освітнього товариства (Лондон).

Крім того, Олександр Мороз направив вітальну телеграму професорсько-викладацькому складу, співробітникам, студентам Національного медичного університету імені О. Богомольця з нагоди 165-річчя навчального закладу. «Нині університет — один з провідних вищих медичних навчальних закладів в Україні, де за медичними спеціальностями навчаються понад 10 тисяч студентів, аспірантів, клінічних ординаторів, магістрів тощо», — зазначив Голова Верховної Ради.

Олександр Мороз також поздоровив працівників харчової промисловості з нагоди професійного свята. І запевнив, що парламент і надалі сприятиме удосконаленню законодавчого забезпечення розвитку цієї важливої галузі національної економіки.

Глава парламенту побажав усім здоров’я, щастя, радості, добробуту і плідної праці на благо незалежної України.