У Шевченка нормальна температура

Футбол. У форварда збірної України Андрія Шевченка впала температура, яка станом на вівторок піднялася до 38,5. Однак участь капітана нашої команди в сьогоднішньому римському матчі з Італією не гарантована. Усе визначиться за кілька годин до зустрічі, яка розпочнеться о 20.00 за київським часом на «Стадіо Олімпіко». Про це кореспондент «Голосу України» дізнався від тренера збірної України Олега Блохіна.

Либонь, не зможе зіграти з італійцями Андрій Гусін, котрий ще не відновився після травми, отриманої в матчі з Грузією в Києві. Олег Шелаєв, Олег Гусєв та В`ячеслав Кернозенко, які першого дня зборів тренувалися за індивідуальною програмою, в четвер приєдналися до загальної групи.

Лише результати

Шостий чемпіонат України серед вищих навчальних закладів з футболу. 2-й тур. Група «А». «Буревісник» (Кам’янець-Подільський) — «Сокіл-Скляр» (Бережани). 0:1. «Буревісник» Тернопіль — «МЕГУ-Штурм» (Рівне). 4:1. «Легкпром» (Київ) — «Університет» (Чернівці). 1:0.

«Буревісник» (Тернопіль) — 6 очок; «МЕГУ-Штурм», «Факел-ІФТУНГ», «Сокіл-Скляр», «Легкпром» — по 3; «Університет», «Буревісник» (Кам’янець-Подільський) — по 0.

Група «В». «Академія» (Донецьк) — «Рятівник» (Черкаси). 0:2. «Юнга-Морська академія» (Одеса) — «Меркурій» (Київ). 2:1. «Техуніверситет» (Кіровоград) — «ГУЗІДМУ-Спартак» (Запоріжжя). 0:1. НУДПСУ (Ірпінь) — МАУП (Київ). 1:1.

«ГУЗІДМУ-Спартак» — 6 очок; «Техуніверситет», «Юнга-Морська академія» — 3; НУДПСУ, МАУП — по 1, «Академія», «Меркурій» — по 0.

Поки що рівновага

Шахи. Еліста (Росія). У столиці Калмикії триває матч на першість світу між болгарином Веселином Топаловим і росіянином Володимиром Крамником. Відбулася восьма партія, яку виграв болгарин. Отже, рахунок матчу став нічийний — 4:4. Вирішальна партія має відбутися сьогодні.

Підготував Віктор БРАНИЦЬКИЙ.