Працівникам Державної санітарно-епідеміологічної служби

Щиро вітаю вас з професійним святом!

Сьогодні Державна санітарно-епідеміологічна служба забезпечує реалізацію державної політики у сфері профілактичної медицини, стоїть на сторожі здоров’я і працездатності людей, захищає їх від небезпечних інфекційних захворювань.

Надійний захист санітарного та епідеміологічного благополуччя в Україні, збереження здоров’я нації та безпеки середовища життєдіяльності є складовими національної безпеки країни і значною мірою залежать від успішної роботи кожного спеціаліста санітарно-епідеміологічної служби, його компетентності, відданості своїй справі, спроможності кваліфіковано та оперативно реагувати в надзвичайних ситуаціях.

Підвищення ефективності діяльності санітарно-епідеміологічної служби, її перспективний розвиток з орієнтацією на необхідність відвернення глобальних загроз, удосконалення санітарного законодавства та гармонізація його з європейськими та міжнародними вимогами — першочергові завдання, що стоять перед вами.

Переконаний, що ви спроможні успішно виконати їх і працювати для забезпечення сталого розвитку нашої молодої держави.

Бажаю вам та вашим родинам міцного здоров’я і благополуччя. Нехай завжди вас супроводжує впевненість у завтрашньому дні.

Голова Верховної Ради України Олександр МОРОЗ.

З нагоди ювілею В. В. Рибака

Шановний Володимире Васильовичу!

Прийміть мої щирі вітання з нагоди славного ювілею.

Бажаю Вам успіхів у подальшій розбудові держави, сил та наснаги на добрі справи задля процвітання України та її громадян.

Міцного Вам здоров’я, родинного щастя та благополуччя, незмінної прихильності долі на перехрестях життя.

З повагою,Голова професійної спілки народних депутатів України та працівників Верховної Ради О. СТОЯН.