Від імені народних депутатів України — членів Комітету Верховної Ради України з питань науки і освіти прийміть найщиріші і теплі поздоровлення з професійним святом — Днем працівника освіти.

Вчитель працює для майбутнього, і тому професія педагога залишається однією з найважливіших у суспільстві. Щодня ви вкладаєте свої знання і життєвий досвід у розум і душі нового покоління, здатного творчо мислити і приймати рішення в реаліях часу. Від вашої копіткої праці залежить майбутнє держави, її добробут і процвітання.

Висловлюємо глибоку вдячність за вашу самовіддану працю, терпіння і турботу про дітей, за те, що ви працювали і продовжуєте працювати з повною самовіддачею, творчо. Низький уклін вам за безкорисливу працю і терпіння!

Вважаємо, що суспільство дещо заборгувало своєму вчителю — системі освіти бракує державної уваги та громадської підтримки. Комітет з питань науки і освіти докладатиме усіх зусиль, щоб Україна здобула славу держави передової та сучасної освіти, щоб праця вчителя була найпрестижнішою в українському суспільстві.

Від щирого серця бажаємо вам, дорогі освітяни, подальших успіхів на нелегкому професійному терені, міцного здоров’я, сімейного благополуччя, оптимізму й упевненості в завтрашньому дні.

Хай кожний ваш день буде зігрітий усмішками дітей!

Хай ніколи не вичерпається доброта і мудрість у вчительському серці, не згасне вогонь щирої відданості своїй справі.

З повагою,Катерина САМОЙЛИК,голова Комітету Верховної Ради України з питань науки і освіти.