Бокс. Київ. Палац спорту. 23 вересня. Міжнародні змагання професіоналів, організовані українською промоутерською компанією Natіonal Box Promotіon (президент Вадим Бухкалов). Усе завершилося грандіозним успіхом господарів рингу.

Юрій Нужненко з Броварів успішно захистив свій титул інтерконтинентального чемпіона WBA у другій напівсередній вазі. У восьмому раунді він виграв технічним нокаутом у досвідченого Максима Нестеренка з Росії.

Юрій упевнено контролював хід поєдинку. Однак у сьомому раунді нависла загроза поразки. Річ у тім, що під час сутички головою з росіянином український боксер зазнав загрозливого розсічення біля правого ока. Рефері викликав лікаря. Але той, на щастя, дозволив продовжити бій.

Нужненко вирішив не ризикувати і в наступному раунді кинувся на претендента, мов лев на зайця, потужними ударами домігся свого. Двічі українець відправляв суперника у нокдаун і здобув заслужену і яскраву перемогу.

А потім росіянин Заурбек Байсангуров (перша середня вага), котрий виступає за Natіonal Box Promotіon, виграв престижний титул інтернаціонального чемпіона за версією WBC. Усі судді одностайно віддали йому перевагу після 12-раундового поєдинку проти знаменитого мексиканця Марка Антоніо Рубіо.

Протягом гострого і захопливого бою талановитий чеченський боксер був на першому номері, виявив мужність і справжній чемпіонський характер. Лише чавунна голова могла витримати таке потужне бомбардування впродовж зустрічі. Слід віддати належне Рубіо, він виявився дуже терплячим, надвитривалим атлетом. Тож іще цінніша перемога Байсангурова.

У решті поєдинків турніру, котрі, як відзначив президент Національної ліги професіонального боксу України Михайло Зав’ялов, також відзначалися драматизмом, високою технікою і бойовитістю, перемоги здобували українські боксери.