Перший крок зроблено?..

Хокей. Тренер київського «Сокола» Олександр Сеуканд, як і обіцяв, розповів кореспондентові «Голосу України», що в четвер зустрівся з керівником головної служби гуманітарної політики секретаріату Президента України Маркіяном Лубківським. Той передав слова Віктора Ющенка про те, що Президент щиро підтримує український хокей.

Сам пан Лубківський пообіцяв найближчим часом перейнятися проблемами клубу і знайти для команди солідного спонсора. А також буде збережено її перебування, як і раніше, на бюджеті столиці.

Нині «Сокіл», за словами його генерального менеджера Василя Фадєєва, не має достатнього фінансування з бюджету міста. А для повноцінного функціонування команди та боротьби за призові місця у відкритому чемпіонаті Білорусі їй потрібні п’ять мільйонів гривень на рік.

Почали з української розборки

Теніс. Одеса. Грунтові корти клубу лаун-теніс. 22—24 вересня. Кубок Девіса. Матч другого раунду плей-оф (перша група Євро-Африканської зони). Україна— Велика Британія. Той, хто програє за підсумками триденного протистояння, зазнає пониження у класі, і потрапить до другої групи.

Згідно з жеребкуванням у першій одиночній зустрічі на корт вийшли наш перший номер Сергій Стаховський та друга ракетка гостей Грег Руседський (етнічний українець). Переміг Руседський. 1:6, 6:3, 5:7, 6:4, 9:7.

Потім на корт вийшли українець Олександр Долгополов-молодший та лідер збірної Великої Британії Енді Мюррей. Поєдинок завершився тоді, коли це число газети було підписано у світ.

Сьогодні відбудеться парна зустріч (Стаховський/Долгополов — Мюррей/Руседський), а у неділю — ще дві одиночні.