Комісії у справах колишніх партизанів Великої Вітчизняної війни 1941—1945 рр. при Верховній Раді України

Шановні партизани і підпільники — ветерани підпільно-партизанського руху в Україні в роки Великої Вітчизняної війни, дорогі члени сімей загиблих і померлих колишніх партизанів і підпільників! Комісія у справах колишніх партизанів сердечно вітає вас з Днем партизанської слави, який уже вп’яте широко відзначатиметься 22 вересня 2006 року, та 65-ю річницею початку підпільно-партизанського руху в Україні в роки війни.

Цей знаменний день увійшов в історію навічно як державне визнання та данина пам’яті всенародній боротьбі з фашистськими окупантами, передовим авангардом якої був підпільно-партизанський рух. На смертельну боротьбу з ворогом добровільно стали партизани і підпільники, формування яких у роки війни переросли у великі партизанські з’єднання та загони і стали могутньою збройною силою, яка допомогла Червоній армії розгромити агресора.

Партизани і підпільники та їх формування внесли вагомий вклад у Велику Перемогу радянського народу в роки Великої Вітчизняної війни 1941—1945 рр.

Честь вам і слава, народні месники! Борітеся і відстоюйте правду історії підпільно-партизанського руху в Україні.

Комісія у справах колишніх партизанів бажає всім вам, удовам загиблих і померлих колишніх партизанів, вашим сім’ям міцного здоров’я, благополуччя і натхнення на життєвому шляху.

Запрошуємо взяти участь у підготовці та проведенні урочистостей, присвячених цим знаменним датам.