Щосуботи та щонеділі на центральних вулицях Києва, Донецька, Дніпропетровська, Харкова, Одеси та Львова з’являється екзотичний тракторець в альпійському стилі із возиком, навантаженим молочними бідонами. Він ніби виринув із казкового альпійського світу. Відповідно вдягнені хлопці та дівчата пропонують дізнатися більше про чарівний світ корови Мілки, відповісти на запитання вікторини, спробувати власні сили у поезії або малярстві. І, звичайно ж, отримати подарунки від «Мілки» та поласувати найніжнішим шоколадом. А також отримати шанс на подорож до справжніх Альп.

Щоб узяти участь в акції, слід сфотографуватися поряд з Альпійським возиком від «Мілки», надіслати фотокартку за адресою, яку вкаже промоутер, із позначкою «Для «Мілки». Також додати коротенький лист із відповіддю на запитання: «Чому я хочу поїхати до Альп?», і вказати повну адресу та контактний телефон. Усі фото візьмуть участь у визначенні переможця, найбільш вдалі будуть продемонстровані у популярній телепрограмі, їх автори отримають солодкі призи від торгової марки «Мілка». Правила акції можна знайти на листівках промоутерів біля Альпійського возика.

Всім, хто бажає наблизитись до альпійського світу, слід поспішати, адже Альпійський возик в Україні лише до кінця вересня.