Венглинський почав відпрацьовувати?..

Футбол. Чемпіонат країни. Вища ліга. 7-й тур.

«Металург» (Запоріжжя) — «Металіст». 0:0. 4 800 глядачів.

«Чорноморець» — «Металург» (Донецьк). 2:0.

5 500 глядачів. Голи: Полтавець, 31 (п), Венглинський, 72.

Останні матчі туру, розтягнутого на три ігрові дні, провели клуби — учасники першого раунду Кубка УЄФА. Мирно, мов по-справжньому товариський, відбувався матч у Запоріжжі. Склалося враження, що обидва суперники залишилися задоволені результатом.

А от в Одесі було значно цікавіше. І «Чорноморець», і донецький «Металург» в активі мали до цього лише по перемозі. Їхні нічиї і поразки набридли вже прихильникам обох команд. Гостей цього разу не врятувала іноземна бригада суддів (зі Словенії) на чолі з Дарком Цеферином. Він показав донеччанам п’ять жовтих карток, а господарям — лише одну.

Одесити виявилися дуже негостинними господарями. З перших хвилин вони захопили ініціативу і намагалися диктувати свої умови. Чи не головною постаттю у складі господарів був Венглинський, котрий, схоже, почав відпрацьовувати довіру клубу, який запросив форварда до своїх лав. Олег спершу заробив пенальті, а в другому таймі нагадав про своє вміння забивати.

Спочатку для власників абонементів

Тим часом у Донецьку йде підготовка до першого домашнього матчу «Шахтаря» в Лізі чемпіонів. Він, як відомо, відбудеться 27 вересня на РСК «Олімпійський». Суперник чемпіона України — грецький «Олімпіакос» із Пірея.

Учора розпочався продаж квитків лише для власників сезонних абонементів. Для всіх бажаючих — з 22 вересня. Ціна (залежно від секторів) — 5, 10, 20, 40, 80 і 150 гривень.

Підготував Віктор БРАНИЦЬКИЙ.