Теніс. Восьмиразовий переможець турнірів «великого шлема», 36-річний американець Андре Агассі завершив свою блискучу 21-річну кар’єру. Як і обіцяв Андре, нинішній відкритий чемпіонат США стане останнім змаганням у його біографії тенісиста-професіонала. У третьому раунді він поступився німецькому спортовцю Бенжаміну Беккеру і зі сльозами на очах зачохлив ракетку.

Футзал. Познань (Польща). Чемпіонат світу серед студентів. Збірна України в 1/4 фіналу перемогли команду Сербії — 7:3. У півфіналі наші, на той час іще чинні чемпіони, поступилися Бразилії (2:7), яку, до речі, обіграли у фіналі попереднього чемпіонату. У матчі за «бронзу» українці зустрілися з командою Польщі і перемогли 5:1. А чемпіонами стали росіяни, які у фіналі переграли збірну Бразилії 4:1.

Баскетбол. У Японії тріумфом збірної Іспанії завершився чемпіонат світу серед чоловіків. Іспанці вперше у своїй історії зійшли на світовий трон. У фінальному матчі вони розтрощили дуже сильну і авторитетну збірну Греції — 70:47 (18:12, 25:11, 11:11, 16:13).

Євро-2007 (чоловіки). Кваліфікаційний раунд. Україна—Швеція. 66:61 (13:11, 24:22, 10:12, 19:16). Ну вже шведів наші таки здолають легко. Так, либонь, думала перед зустріччю більшість прихильників української команди. Але реальність виявилася значно прозаїчнішою. До останніх секунд питання про нашу перемогу висіло на волосинці.

Найбільше очок у переможців заробив Артур Дроздов — 16, найбільше підбирань зробив Сергій Лищук — 12, Артем Буцький зробив партнерам шість результативних передач.А поки що після двох турів у групі лідирує збірна Польщі (2 перемоги), яка того вечора взяла гору над командою Болгарії — 75:68. Завтра збірна України в Гданську поміряється силами з лідером.