Шановні освітяни та батьки, дорогі юні друзі!

Уся Україна відзначила День знань.

Щиро вітаю з початком нового навчального року!

За плечима тепле і лагідне літо, а попереду — надзвичайно цікава подорож у Країну Знань. Саме навчання у школі відкриває різносторонні таланти кожної дитини, формує її світогляд, творить особистість. Від того, який багаж знань і умінь понесе вона у своє майбутнє, залежить розвиток держави, духовний стан суспільства, добробут усіх нас.

Свого часу наш великий земляк Олександр Довженко писав: «Лише велика мета породжує великі надії».

У нас є така мета — вільна, багата, квітуча Україна.

Я вірю, що кожного з нас вона закликає до добрих вчинків.

Сьогодні, як ніколи, українське суспільство потребує освічених, високоморальних, духовно багатих та національно свідомих особистостей, адже на порядку денному стоять нові виклики і вимоги часу — глобалізація світових процесів та інформатизація всіх сфер суспільного життя.

Піклуючись про майбутнє нашої держави, ми мусимо створити умови для навчання, яких вимагає і яким надає можливість ХХІ століття.

Від цього залежить утвердження України у світовому співтоваристві як держави з високим інтелектуальним рівнем розвитку.

Це наше спільне завдання.

Особливо великі надії покладаю на наших вчителів та батьків. Любіть наших дітей, розкривайте їхні таланти, вчіть добра, свободи і справедливості. Допомагайте дітям повірити у власні сили і можливості.

Нехай цей навчальний рік відкриє перед молодим поколінням нові горизонти пізнання себе і світу, вчителя надихає на жертовну, але благородну, творчу працю, батьків — наповнює радістю і гордістю за своїх дітей.

Хай щедрою на добро та радість буде Ваша доля!

З повагою —Віталій Корж,народний депутат України, БЮТ.