Футбольний матч між депутатами Одеських обласної і міської рад спричинив у місті ажіотаж не менший, аніж двобій місцевого «Чорноморця» з київським «Динамо».

Ну коли ще можна побачити на футбольному полі народного депутата Леоніда Клімова, голову обласної ради Миколу Скорика, лідера Всеукраїнської політичної партії пенсіонерів Фелікса Петросяна, колишнього голову обласної державної адміністрації Сергія Гриневецького, як не на такому матчі.

З огляду на те, що тренером команди міської ради був депутат Семен Альтман, а ворота команди облради захищав депутат Віктор Гришко — в недалекому минулому основний воротар «Чорноморця», — можна однозначно сказати, що до матчу обидві команди підійшли з професійних, а не з аматорських позицій.

На 27-й хвилині перший м’яч забив Ігор Мурашкін — облрада виявилася попереду 1:0. Потім його колега Валерій Манько довів рахунок до двох забитих м’ячів.

Міськрадівці відповіли голом Володимира Сушкова.

З рахунком 4:3 перемогу святкували депутати обласної ради. За оцінками фахівців, найкориснішим гравцем матчу був народний депутат Леонід Клімов. Перший тайм він відіграв за обласну раду, а другий — за команду міської.

— Виникла ідея, — розповів «Голосу України» Леонід Клімов, — провести футбольний матч збірної команди депутатського корпусу Одеської області з командою Верховної Ради. Ми розраховуємо на перемогу.