Сталося непоправне: Україна втратила прекрасну людину і великого тренера. У суботу, 26 серпня, після 15 години в автомобільній катастрофі загинув спортивний директор дніпропетровського «Дніпра» Євген Кучеревський. Євген Мефодійович їхав за кермом свого автомобіля на гру дублюючого складу «Дніпра». При повороті на перехресті вулиць він зіштовхнувся з КамАЗом. Після чого був доставлений у лікарню, де і помер, не приходячи до свідомості, через півтори години після аварії. Нещодавно, 6 серпня, Євген Мефодійович відсвяткував своє 65-річчя.

Уродженець Херсона, Євген Кучеревський в роки своєї воротарської кар’єри виступав за клуби другої радянської ліги — місцевий «Спартак», одеський CКА, миколаївський «Суднобудівник» і «Авангард» із Жовтих Вод. Завершивши виступи, він тренував нікопольський «Колос», «Суднобудівник» і «Дніпро». Після розпаду СРСР поїхав до Тунісу працювати з клубом «Етуаль» із Суса. Також у різні роки очолював юнацьку та олімпійську збірні Росії, СК «Миколаїв», тульський «Арсенал», волгоградський «Ротор» і московський «Торпедо-ЗІЛ».

Євген Мефодійович Кучеревський — заслужений тренер СРСР і України, кавалер ордена України «За заслуги» ІІ ступеня, під його керівництвом «Дніпро» 1988 року ставав чемпіоном Радянського Союзу, 1989 року — володарем Кубка СРСР, 1987 і 1989 років — володарем срібних медалей чемпіонату СРСР, 2004 року — бронзових медалей чемпіонату України.

Колектив «Голосу України» сумує з приводу трагічної загибелі Євгена Мефодійовича Кучеревського і висловлює щирі співчуття родині і близьким покійного.