У День незалежності Київ вітав учасників першого всеукраїнського комплексного пробігу спортсменів з ураженням опорно-рухового апарату «Тому, що можу», організованого Всеукраїнською спілкою громадських організацій «Конфедерація громадських організацій інвалідів України».

Одні з них на візках, інші — своїми ногами долали чималу відстань від Євпаторії до Києва. Ці сильні своєю життєвою позицією люди довели не лише всім, а передусім і собі, що в житті немає нічого неможливого.

Їх радо зустрічали великі міста і маленькі містечка. Мешканці приходили на площі, щоб разом з учасниками пробігу та представниками влади поспілкуватися з тими, хто щиро радіє життю. Байдужих не було. І як девіз здійснення мети стали слова 19-річного Кирила Назмундинова — інваліда на візку з Армянська: «У нас є надія!». Цей хлопчина вірить, що стане здоровим. Вірить у це і киянин Юрко Кузьмін (невдало пірнувши у річку, він став інвалідом). Але, за словами його мами Людмили Павлівни, син щасливий. Бо вірить у кращі зміни: в країні, котра не на словах, а на ділі таки зверне увагу на людей з особливими потребами, на зміни в душах земляків, які не проходитимуть мимо, а проймуться турботою і любов’ю.