Особисто мені поталанило з’явитися на світ у 1991 році. У цьому році я вперше побачила сонце, мамину лагідну посмішку і почула чарівні слова: Україна, незалежність. За багато століть Україною керували різні люди. Але по-справжньому її волелюбним народом не зміг заволодіти ніхто! Бо поодинці — ми просто люди, а разом — незалежні українці. Частинка Батьківщини живе у кожному з нас, хоч би де ми не перебували!

Цього року моя рідна Україна святкуватиме своє 15-річчя, як і я... Усі від мого народження роки моя найродючіша земля щедро годує мене. Вона розкрила мені секрети вирощування найкращої пшениці та найсмачніших овочів, з яких виходить добрий борщ з пампушками.

Я навчаюся в українській школі і маю можливість отримати в ній гарну освіту, я маю можливість на незахмареному небі бачити сонце і відчувати босоніж прохолодну вранішню росу на траві, я можу купатися в українському морі і милуватися красою лісів моєї України. Та найголовніше — наша ненька подарувала нам усім наймилозвучнішу мову, якою я дуже пишаюся. За все це я щиро вдячна тобі, моя рідна ненько-Україно! Зі святом тебе, прекрасна Батьківщино, завжди квітни!

Немішаєве

Бородянського району

Київської області.