Дві версії події, яка сталася у пристоличному місті Бровари, виклали на прес-конференції депутати місцевої районної ради.

Першим зробив це уповноважений представник фракції БЮТ Іван Беца. Він, зокрема, попрохав главу держави втрутитися у конфлікт між керівниками райради і районної державної адміністрації, звільнити з посади і притягнути до кримінальної відповідальності главу райдержадміністрації Миколу Діденка. Бо він, за словами Івана Беци, організував напад і пробував змістити з посади голови райради Олександра Гладишка.

Депутат Броварської районної ради Сергій Лаптієв спростував версію Івана Беци і повідомив про намір подати до суду позов про захист честі й гідності не тільки депутатів, а й райдержадміністрації. За його словами, Олександр Гладишко вже не голова райради, оскільки з ініціативи 28 членів місцевої представницької влади було скликано позачергову сесію районної ради, на якій більшістю голосів О. Гладишка відкликали з посади.

А депутат Тетяна Руденко повідомила, що підставою для такого кроку місцевих обранців стало те, що протягом чотирьох місяців «не було прийнято жодного рішення щодо соціально-економічного розвитку району, жодного рішення щодо бюджетного процесу».

Сергій Лаптієв додав: депутати і представники Броварської райдержадміністрації прийшли в кабінет до Олександра Гладишка, щоб забрати документи і печатку. За його словами, силу ніхто не застосовував — Олександр Гладишко «сам бився головою об стіл».