Як уже повідомлялося, у понеділок відбулося засідання Кабінету Міністрів. На ньому, зокрема, прийнято рішення скоротити з семи до п’яти кількість урядових комітетів. Прем’єр-міністр Віктор Янукович очолив комітет з питань правової політики, оборони і європейської інтеграції.

Його перший заступник Микола Азаров керуватиме урядовим комітетом з питань економічної політики, віце-прем’єр-міністр Андрій Клюєв — комітетом з питань розвитку галузей економіки.

Інший віце-прем’єр, Володимир Рибак, очолить урядовий комітет, у віданні якого перебуватимуть питання регіональної політики, будівництва і житлово-комунального господарства. А віце-прем’єр-міністр Дмитро Табачник керуватиме комітетом з гуманітарних і соціальних питань.

Уряд також затвердив графік засідань урядових комітетів. У понеділок засідатимуть: у першій половині дня комітет з питань регіональної політики, будівництва і ЖКГ, у другій — з питань розвитку галузей економіки. У четвер у першій половині дня проходитимуть засідання комітету з питань економічної політики, а в другій — з питань правової політики, оборони і європейської інтеграції. Засідання комітету з гуманітарних і соціальних питань відбуватимуться щоп’ятниці.