Представник фракції Партії регіонів Євген Кушнарьов у прямому ефірі Івано-Франківського FM-радіо «Західний полюс» заявив, що кадрових чисток на Західній Україні не буде. Ця заява пролунала у відповідь на запитання, чи готує Партія регіонів масові заміни глав облдержадміністрацій у західних областях України, повідомляє УНІАН.

«Я гадаю, це не більше, ніж чутки. Я хочу сказати, що наша політика, у тому числі кадрова, буде дуже зваженою. І вона буде, безумовно, коаліційною, і вона буде з урахуванням усіх особливостей, існуючих реально сьогодні в Україні», — сказав він.

«Навіть тоді, коли я працював головою адміністрації Президента України, під час призначення керівників на Західній Україні насамперед ми консультувалися і враховували громадську думку. Ми цікавилися думкою провідних авторитетних людей у регіоні. Ми розуміли, що там можуть працювати тільки ті люди, що сприймаються населенням цих територій», — зазначив Е. Кушнарьов.

«На жаль, цей принцип було порушено торік під час призначення керівників на сході і півдні України. І це негативно впливало на ситуацію в регіонах. Я хочу усіх заспокоїти. Жодних революцій кадрових не буде, ніяких зведень рахунків не буде. Буде нормальна, зважена державна кадрова політика», —наголосив народний депутат.