Якийсь час табличка «Реабілітаційний центр» красувалася напроти входу до їдальні санаторію «Перемога» у Ворзелі, що під Києвом. Перед об’єктивом телекамери — то люди у спецформі та перемотані бинтами між кущів бігають, то дітлахи з повітряними кульками весело стрибають. У цьому мальовничому куточку знімалися епізоди продовження серіалу «За все тобі дякую-2». Виявилося, це найкраще місце для того, щоб показати приватну клініку. Маленьким відпочивальникам дали змогу засвітитися на великому екрані, втіливши фантазії героя Данила Бєлих. Його роль у нових серіях значно розширена: він «зав’яже» з наркотиками і навіть стане борцем з ними.

Зйомки, що стартували в травні, фінішують у вересні (день у день монтуються епізоди), а до кінця жовтня новоспечений 24-серійний серіал буде готовий до ефіру. Хоча, можливо, що замовники — «Інтер» та «ГРТ» — почнуть показувати раніше, нагадавши глядачам першу частину із 12-ти серій.

Задум сценариста Олександра Щербакова втілюють акторський склад (Наталя Солдатова, Олена Кондулайнен, Лев Пригунов, Андрій Чернишов, Олександр Перков, Іван Марченко та інші) і знімальна група телекомпанії «Про-ТБ». Режисер Микола Каптан, котрий знімав першу частину «За все тобі дякую», зайнятий історичним серіалом «Дев’ять життів Нестора Махно», тому в режисерському кріслі другої частини — український режисер Валерій Шалига.

Продовжити серіал спонукали підсумкові рейтинги. Директор картини Ігор Єгоров на запитання, чи не виявиться другий продукт гіршим за перший, відповів:

— Побоювання є завжди, але я, як людина, що не любить дивитися серіали, побачив тут досить багато цікавих і комедійних моментів. Виокремити один сюжет складно, бо кілька ліній з різними героями переплетені між собою. Будуть нічні зйомки, феєрверки, навіть перевтілення. Приміром, герої Данила Бєлих (Алік) та Олени Кондулайнен (Вероніка) стануть позитивними.

Київська область.