Для курортного Скадовська відкриття відділення «Укргазбанку» стало помітною подією. Це містечко — перше на Чорноморському узбережжі, куди «дісталася» солідна банківська структура. І переконливим фактом її стабільності й надійності виступило, безумовно, те, що це відкриття збіглося ще з однією датою — днем народження самого банку. 13 років — вік, що переконує: сумніви зникають, банки залишаються!

Такого висновку дійшли всі, хто зібрався на презентацію. А найбільше тут було тих, хто вже став клієнтом цієї установи і для кого кожен здобуток в житті банку — наче власне свято.

— Обрав «Укргазбанк» тільки-но він відкрився і не шкодую, бо це — надійність, упевненість і, головне, що тут завжди можна вирішити всі питання стосовно взаємовигідного співробітництва, — ділиться враженнями Станіслав Гаврюшин, котрий приїхав із Херсона спеціально, щоб привітати свого фінансового «покровителя» з непересічною подією.

Сьогодні «Укргазбанк» — одна з тих фінансових структур, що найбільш динамічно розвиваються, а за рейтингом він входить у двадцятку найбільших банків України. «Укргазбанк» — це два десятки філій в обласних центрах, 80 відділень та понад сотня точок продажу банківського продукту. За п’ять місяців поточного року фінансовий результат банку становив понад 9 мільйонів гривень. Його активи, що на перше січня налічували 20387,3 мільйона гривень, протягом першого півріччя зросли на 11,5 відсотка. А кредитно-інвестиційний портфель «потягнув» на 1717,6 мільйона гривень.

Два роки минуло, як регіональне відділення столичної установи розпочало свою роботу в Херсоні.

— Сьогодні регіональна установа, очолювана Валерієм Степановим високо оцінена центральним керівництвом, — зазначив, перерізаючи святкову стрічку, начальник мережі продаж ВАТ АБ «Укргазбанк» Олег Бігун. — Усі поставлені завдання виконуються згідно з планами. Тут високий рівень послуг, високопрофесійні кадри, а головного бухгалтера Херсонської філії за результатами роботи в 2005 році визнано кращим у своїй професійній номінації по ВАТ АБ «Укргазбанк».

Справді, обласний заклад не підводить «своїх». Херсонський «Укргазбанк» — установа, що гідно посіла місце в банківській системі області.

— Наш «козир», — зазначає керуючий Херсонською філією «Укргазбанку» Валерій Степанов, — запропонувати клієнту умови, котрі його цілком влаштовують. Спектр наших програм здатний задовольнити кожного, хто звернеться до нас. Ми готові розробити нову програму, якщо цього потребуватиме попит споживача послуг. Передусім даємо клієнту змогу зберегти найцінніший капітал — час. А це вкрай важливо й актуально. Наші програми розраховані на різні рівні і юридичних, і фізичних осіб. «Гнучкість рішень!» — ось принцип, що сповідує банк.

Отож курортний Скадовськ відтепер має можливість скористатися послугами надійного партнера в особі «Укргазбанку». А оскільки місцевий бізнес — це надання послуг відпочивальникам, то ті, хто їх надає, мають змогу забезпечити діяльність своєї справи: отримати кредит на розвиток підприємства, розробити спільно з банком систему пільгових послуг для своїх співробітників. Істотною деталлю є, звичайно, така послуга, як надання кредиту на житло та комерційну нерухомість — у місті ця проблема досить актуальна.

Скористатися послугами «Укргазбанку» незабаром зможуть мешканці й інших міст області — найближчим часом його відділення «газуватимуть» у Каховці, Новотроїцьку, Генічеську.

Херсон—Скадовськ.