У районному центрі Ізмаїлі люди вийшли на мітинг. Протестувальники висловлювали обурення щодо свавілля, яке чинить, на їхній погляд, місцева міліція, і бездіяльності прокуратури. Ізмаїл приголомшений резонансними злочинами, останній з яких — різанина в місцевому нічному клубі. На думку городян, міліція покриває злочинців, чи просто не діє, або не в змозі щось зробити.
Активісти вважають, що побороти корупцію керівники міліції і прокуратури Ізмаїла не зможуть, тому добиватимуться їх повного звільнення із держструктур.
Городяни дали міліції і прокуратурі термін у 10 днів, щоб навести в Ізмаїлі порядок.
До мітингувальників вийшов новий начальник міської міліції, підполковник Олександр Харлашин, який перебував на той момент на своїй посаді менше доби, і повідомив, що його попередник Максим Мокан від своєї посади відсторонений і стосовно нього проводитиметься службова перевірка. Також новий начальник пообіцяв городянам, що він розбереться із ситуацією навколо наркоторгівлі та ситуації в клубі «Облака» і відреагує на всі вимоги жителів міста. У свою чергу, учасники акції пообіцяли знову організувати мітинг через десять днів, якщо вони не одержать відповідей на свої питання і їхні вимоги не будуть виконані.
Під час мітингу будівля міліції була оточена співробітниками правоохоронних органів. Крім того, до Ізмаїльського міського відділу міліції прибули два автобуси правоохоронців обласної міліції, а на сусідніх вулицях в автомобілях перебували збройні люди із приватних охоронних агентств.
 
Одеська область.