Сімнадцятирічний одинадцятикласник загинув на місці ДТП, чотирнадцятирічна дев’ятикласниця із тяжкими травмами перебуває у відділенні реанімації Шумської центральної районної лікарні.
Трагедія сталася днями на перехресті двох вулиць у місті Шумську, що на Тернопільщині. Водій з місця злочину зник, але там  залишились уламки передньої частини автомобіля «Мерседес», що допомогло слідчо-оперативній групі по гарячому сліду знайти його у сусідньому райцентрі Кременці.
Автомобіль зареєстрований на дружину керівника державного підприємства «Кременецьліс». Однак він, за словами тимчасово виконуючого обов’язки начальника УМВС у Тернопільській області Олександра Богомола, поводив себе агресивно, відмовлявся надавати автомобіль для огляду і проходити експертизу. Стверджував, що за кермом був не він, а дружина, яка, до речі, на шостому місяці вагітності. Тим часом, за словами очевидців, самого керівника лісового господарства того дня бачили напідпитку після відвідання кількох закладів громадського харчування. Хто все-таки був за кермом «Мерседеса», належить з’ясувати слідству.
 
Тернопільська область.