Футбол. Кубок Інтертото. Третій раунд. Матч у відповідь. «Дніпро» (Україна) — «Олімпік» (Франція, Марсель). 2:2 (перший матч — 0:0).

Голи: Ньянг, 71, Орума, 75, Назаренко, 78, Русол, 87.

«Дніпро»: Кернозенко, Грицай, Єзерський (Русол, 46), Шелаєв, Корніленко (Балабанов, 82), Костишин (Кравченко, 70), Радченко, Матюхін, Главіна, Шершун, Назаренко. Тренер — Олег Протасов.

«Олімпік»: Каррассо, Бейє, Зубар, Цезар, Тайво, Насрі (Орума, 62), Цана, Лямуші, Мауліда, Пажіс (Бамого, 83), Ньянг (Деруда, 88). Тренер — Альберт Емон.

Арбітр: Говард Уебб (Англія).

22 липня. Дніпропетровськ. Стадіон «Метеор». 23 градуси. 19 000 глядачів.

Олег Протасов прокоментував виступ своєї команди в цьому турнірі:

— Гадаю, перемога марсельців цілком закономірна. Вони забили два м’ячі в гостях. І на цьому фактично для нас усе було закінчено. Однак із будь-якої ситуації можна отримати щось корисне. Не виняток — участь «Дніпра» в розіграші Кубка Інтертото.

По-перше, ми провели корисні матчі, котрі, сподіваюся, стануть у пригоді, коли почнемо виступати в національному чемпіонаті. На тлі гри із сильним суперником ми побачили, чого нам бракує, які в нас слабкі місця. А ще ми розбудили футбольну громадськість і вболівальників, як кажуть, від літньої сплячки. Люди прийшли на стадіон і побачили цікавий футбол. До останньої хвилини матч тримав усіх у напруженні.

— А чому замінили Єзерського?

— Він учинив таке, чого я ніколи не допускав і не допущу в команді, з якою працюю: під час перерви в роздягальні Єзерський вдарив свого партнера. По гарячих слідах не робитиму гучних заяв. Та для мене все це дуже серйозно. Отака причина заміни. А ще Єзерського попросили з роздягальні. Що буде далі? Треба розібратися...

Сторінку підготував Віктор БРАНИЦЬКИЙ.