Чудовий піщаний берег моря, охайна територія, усе в зелені тополь, ясенів, акацій, різноманітних квітів, серед яких особливою красою вирізняються голландські троянди, — так зустрічає відпочивальників оздоровчий комплекс Дельфін», що на Арабатській Стрілці поблизу приазовського Генічеська.

— По троянди спеціально їздили аж до Миколаєва, — розповідає директор закладу Людмила Єсин, — готувалися до відкриття серйозно, тож і вибороли друге місце в області за рівнем підготовки до оздоровчого сезону. Звели новий двоповерховий корпус з усіма зручностями, облаштували навколишню територію, щодня працює гарячий душ. Приділяємо увагу і дозвіллю дітей: є чудовий спортивний майданчик, літній кінотеатр, кінозал, у корпусах — теніс, більярд, телевізори.

У «Дельфіні» — справді сонячно й затишно. Прибрана територія поступово й плавно переходить у пляжну зону, не треба долати дорогу до моря. Задоволені відпочивальники і харчуванням, меню якого — різноманітне: м’ясо, молочні продукти — тричі на день, постійно в раціоні фрукти, солодощі.

— Приїздять до нас з Росії, Білорусі, всієї України, ціну, як то кажуть, не загинаємо, 50 гривень — це вартість одного дня проживання разом з харчуванням. Нині чекаємо заїзду спортсменів з Чернігова — вже не перший рік приїздять. Для них дуже важливо мати умови для спортивних тренувань, а вони в нас є, — продовжує хазяйка закладу.

А Людмила Єсин — тут справді хазяйка, керівник з великим досвідом. У сезон не залишає територію навіть уночі, — аби за першої потреби бути «під рукою», мов квочка біля курчат, клопочеться, щоб усі були задоволені відпочинком. А ще й сусіди приходять — за досвідом. Бо так склалося, що багато оздоровниць поміняли господарів, а то й не раз. А «Дельфін» був і залишається в надійних руках Людмили Василівни. Тож до неї їдуть і йдуть, щоб повчитися, як налагодити справи.

Якщо ви ще не побували на морі, завітайте, не пошкодуєте!

Ось адреса: Херсонська область, м. Генічеськ, Арабатська Стрілка, оздоровчий табір «Дельфін». Телефон Людмили Василівни — 8-050-95-65 185.