29 червня в Севастопольській міській державній адміністрації засідала розширена колегія, на якій було розглянуто досить важливі для міста питання: погашення заборгованості із зарплати і звіт про роботу управління екології та охорони навколишнього природного середовища.

КБ «Радіозв’язок» до 1 серпня має виплатити своїм співробітникам 1 млн. грн., ВАТ «Північморзавод» —протягом третього кварталу погасити заборгованість близько 700 тис. грн.

До порядку денного колегії чотири рази (з березня) вносили звіт про роботу управління екології, але його керівник Володимир Артеменко жодного разу не з’явився на засідання. Цього четверга зі звітом виступив заступник начальника управління Юрій Корчміт. На думку голови міськради Валерія Саратова, а також начальника УМВС України в м. Севастополі Валерія Пєтухова, прокурора міста Володимира Дерези управління не реалізувало дані йому повноваження. Підсумок підбив голова СДМА Сергій Куніцин: «Не працюєте ні ви, ні суміжні служби. У місті — квартали сміття». Роботу управління екології й охорони навколишнього природного середовища визнано незадовільною, вирішується питання про відповідність керівника обійманій посаді.

На колегії були представлені два нові заступники голови СДМА. Це сімферопольці — юрист Ольга Кавітіді та Леонід Савенко, котрий протягом багатьох років працював головою Київського райвиконкому столиці Криму. Обов’язки заступників будуть перерозподілені. Нові заступники приступлять до роботи протягом двох днів.