Футбол. Колишній наставник аргентинської збірної Карлос Білардо висловив бажання повернутися на місце головного тренера. Синьйор Білардо, під керівництвом якого 1986 року аргентинці стали чемпіонами світу, а 1990-го вийшли у фінал світової першості, виявив готовність тренувати збірну разом зі своїм колишнім підопічним Дієго Марадоною.

Бокс. Відомий американський важковаговик Шеннон Бріггс підтвердив сайту The Sweet Scіence інформацію про те, що 11 листопада цього року він зустрінеться з чемпіоном ІBF у суперважкій вазі Володимиром Кличком. Кілька тижнів тому тренер українського боксера Емануель Стюард згадував про перемовини з Бріггсом і охарактеризував його як одного з найнебезпечніших нокаутерів, особливо в початкових раундах бою.

Бріггс практично не поступається Кличку у зрості, а у вазі має перевагу. В своїх останніх поєдинках він важив близько 270 фунтів (122 кг), а вага Кличка вже багато років становить 240 фунтів (109 кг). Востаннє Володимир Кличко зустрічався з суперником таких габаритів 2002 року. Це був американець Джаміль Маклайн. Тоді наш богатир не відчував жодних проблем, примусивши свого візаві відмовитися від бою після десятого раунду. Цікаво відзначити, що за вісім місяців до бою з Кличком Маклайн упевнено переміг Бріггса.

***

Чемпіон світу за версією WBA, українець Володимир Сидоренко 15 липня в Гамбурзі (Німеччина) захищатиме свій титул. Він зустрінеться з тайцем Пунсавата Кратингдаенггіма.

Поки Володимир вів підготовку до бою в Німеччині, з Севастополя надійшло приємне повідомлення: Сидоренко став татом. Дружина подарувала йому доньку, яку назвали Софією.

Дзюдо. Мішкольц (Угорщина). Чемпіонат Європи серед кадетів. Три медалі завоювали українські юніори. У ваговій категорії до 63 кілограмів другу сходинку посіла Олена Петреченко. Третіми призерами стали Віталій Попович і Сурен Мкртчян у категоріях відповідно до 55 і 50 кілограмів.