Студенти акторського факультету Національного університету імені Карпенка-Карого (курс Юрія Висоцького) повернулися з Всесвітнього фестивалю драматичних шкіл. Він звався «Театр для всіх» і проходив у травні на Філіппінах за участю театральних шкіл з Австрії, Австралії, Бельгії, Румунії, Польщі, Судану, США, Словенії, Індії, Китаю, Японії, Мексики, Непалу, Вірменії. Було показано і проведено понад 100 вистав та майстер-класів.

Наші студенти повернулися додому в піднесеному настрої, сповнені вражень та задоволені своєю роботою. Впродовж двох тижнів вони гастролювали регіонами Філіппін і скрізь мали шалений успіх, давали інтерв’ю тамтешнім ЗМІ, роздавали автографи прихильникам й відчули себе справжніми зірками. Нашу Марину Кукліну філіппінці порівнювали з Мерилін Монро, а Олексія Череватенка — з Томом Крузом. У фіналі наші студенти повернулися до Маніли й своїм виступом закривали Філіппінський фестиваль. Не було жодної фестивальної делегації, яка б не говорила про наших студентів та наш університет. Тому студентів Київського театрального університету запросили й на Міжнародний фестиваль професійних театрів у Баден-Бадені (Німеччина).

Успіх за кордоном, кажуть в університеті імені Карпенка-Карого, свідчить, що нашій акторській школі є що показати в світі. Тому планується започаткувати міжнародний театральний фестиваль театральних шкіл у Києві у вересні—жовтні 2007 року.