У ніч із суботи на неділю в нічному клубі «Ібіца», розташованому на березі моря у фешенебельному районі Одеси — Аркадії, між відвідувачами виник скандал, що переріс у бійку з поcтраждалими.

Для Аркадії, де зосереджена величезна кількість нічних розважальних закладів, такі скандали і п’яні бійки явища звичайні. Але нинішня пригода несподівано отримала величезний резонанс. Так звані очевидці, а серед них були і жителі Києва, стверджували, що одними з призвідників скандалу і бійки стали син високопоставленого столичного чиновника і його охорона. Нібито остання, захищаючи свого підопічного, відкрила вогонь з пістолетів по відвідувачах нічного клубу. Гості з Києва, отримавши відсіч, ретирувалися з нічного закладу.

Такий зміст чуток про п’яний дебош, що обростають «подробицями» щохвилини.

Прокоментувати бійку в нічному клубі «Ібіца» «Голос України» попросив начальника Приморського РВВС міста Одеси полковника міліції Івана Ястремського:

— Справді, у нічному клубі зафіксовано бійку, учасникам якої завдано тілесних ушкоджень. За цим фактом порушено кримінальну справу. Особу Степана Черновецького не запротокольовано і говорити про його участь у цей час у бійці я не можу. Триває розслідування.

Одеса.