Баскетбол. Офіційний сайт Міжнародної федерації баскетболу (FІBA) опублікував розклад матчів Євробаскета-2015, уточнивши час початку матчів. Збірна України на континентальній першості 5 вересня стартує матчем проти одного з лідерів своєї групи (D) — команди Литви (початок зустрічі о 21.30).
6 вересня (21.30) українці зіграють з чехами, 7 вересня (21.30)  — з естонцями, 9 вересня (18.30) — з латишами, 10 вересня (15.30) — з бельгійцями.
Легка атлетика. 21 лютого 2014 року в Сумах на чемпіонаті України у приміщеннях киянка Ірина Геращенко (на знімку) виграла змагання зі стрибків у висоту з результатом 1 м 95 см.
Минув майже рік і на адресу ФЛАУ надійшов лист з Європейської атлетичної асоціації. У ньому повідомляється, що ЄАА після процедури ратифікації визнала, що Геращенко відтепер — рекордсменка Європи серед юніорок у стрибках у висоту.
Європейська асоціація найближчими днями надішле до офісу Федерації легкої атлетики України пам’ятну нагороду, яку керівництво ФЛАУ в урочистій обстановці вручить Ірині.
 
Фото ФЛАУ.