На заступника одеського міського голови В’ячеслава Кареєва двоє невідомих зловмисників напали о 21 год. 45 хвилин в арці будинку, де він живе. Сорокарічного чиновника, який приїхав з відрядження, били важким предметом. А коли він спробував утекти від негідників, ті наздогнали його і продовжували бити.

З тяжкою відкритою черепно-мозковою раною В’ячеслава Кареєва було доставлено до 11-ї міської клінічної лікарні, де йому зробили операцію. Стан здоров’я заступника міського голови лікарі оцінюють як стабільно тяжкий, він не приходить до свідомості.

— За фактом нападу порушено кримінальну справу — ч.1 статті 121 Кримінального кодексу («Заподіяння тяжких тілесних ушкоджень»), — розповів «Голосові України» начальник кримінальної міліції, перший заступник начальника УМВС в Одеській області полковник Геннадій Подройко. Працює оперативно-розшукова група. Розглядають дві версії вчиненого злочину, пов’язані з колишньою діяльністю В’ячеслава Кареєва на посаді директора ТОВ «Інфоксводоканал» і його нинішньою роботою на посаді заступника міського голови.

Експрес-коментар

ЕДУАРД ГУРВІЦ, одеський міський голова:

— В’ячеслава Володимировича Кареєва було призначено на посаду у квітні нинішнього року. Ми пов’язували з його призначенням роботу з реформування житлово-комунального господарства Одеси і розраховували на його досвід, на нестандартні підходи до роботи в цій галузі. Думаю, що мерзотників, які вчинили напад на нього, буде знайдено і покарано.

Одеса.