Депутат облради Надія Дєєва — перша в Україні жінка, котра очолює облдержадміністрацію та ще такого потужного індустріально-аграрного регіону, як Дніпропетровщина. Професійний фінансист за фахом, кандидат економічних наук, Надія Миколаївна пройшла трудовий шлях від економіста до заступника голови облдержадміністрації — начальника фінансового управління. Сувора й вимоглива, з почуттям відповідальності в роботі, вона має чуйне і людяне серце, що болить їй щоразу від побаченого у глибинці безладдя чи почутої на особистих прийомах громадян чиновницької бездушності на місцях.

— Я уважно стежу за публікаціями в «Голосі України», що стосуються розбудови українського парламентаризму, а також насущних питань нашого регіону, бо люблю порівнювати й аналізувати, де ж ми реально перебуваємо, над чим слід працювати активніше, —говорила журналістам нашого видання Надія Миколаївна під час проведення днів «Голосу України» у Дніпропетровській області. — Хотілося б бачити на сторінках видання більше людських облич і непростих доль, через які вони проходять у життєвих перипетіях, і неодмінно — соціальну складову, що болюча для громадян.

Наш діалог тривав у робочому кабінеті голови вдвічі довше запланованого й зачіпав увесь спектр діяльності виконавчої влади. На закінчення його Надія Миколаївна подарувала колективу «Голосу України» в особі заступника головного редактора Віталія Судді красиву декоративну вазу, розписану майстрами петриківського розпису, зі словами: «До плідної співпраці!»