З 18 травня по 5 червня в Запорізькій області проходять дні «Голосу України». Представники «Голосу України» відвідали Розовський, Куйбишевський, Пологівський, Гуляйпільський, Оріхівський, Василівський, Вільнянський, Новомиколаївський, Кам’янсько-Дніпровський, Якимівський, Чернігівський, Михайлівський, Токмацький, Приморський і Приазовський райони.

У рамках днів «Голосу» відбуваються зустрічі з читачами газети, керівниками районних рад, міськими головами міст, представниками промислових і сільськогосподарських підприємств регіону, розіграш заохочувальних подарунків для передплатників газети. 1 і 2 червня у Бердянську в рамках Всеукраїнської конференції «Воля слова в Україні: журналісти і влада» буде проведено товариські футбольні зустрічі між командами «Мерія», газети «Голос України» і газети «Миг».

5 червня в Мелітополі власний кореспондент «Голосу України» Ігор Самойленко в рамках «круглого столу» відповість на запитання, що хвилюють читачів і керівників промислових підприємств. Вітаємо наших читачів І. Ковбасу, В. Фіберг, Л. Тимченко, В. Кривопуст, В. Лимаренко, Н. Ігнатюк, О. Шевчука, Т. Петрову, Л. Несекьян, Н. Шевченко, В. Грачова, А. Кравця, О. Мисливець, В. Вайло, які стали власниками заохочувальних подарунків.

І у вас є шанс, передплативши на півроку пятиразовий випуск нашої газети, одержати подарунок! Поспішайте! Передплата на друге півріччя 2006 року закінчується!