Голова Вінницької облради Григорій Заболотний підтримав акцію нашої газети «Голос України» — у кожну раду, кожному депутату».

На Вінниччині понад 700 місцевих рад, 13,5 тисячі депутатів різних рівнів. Майже половина керівників територіальних громад обрані вперше. З-поміж депутатів новачків ще більше. Саме для них, вважає Г. Заболотний, парламентська газета має стати настільним виданням. Вона слугуватиме надійною підтримкою в роботі кожному керівнику територіальної громади. Це орієнтир на законодавчій ниві. Це детальне висвітлення роботи Верховної Ради загалом і народних депутатів зокрема. Це поширення досвіду роботи територіальних громад та їх керівників. Як можна організовувати свою роботу, не володіючи такою інформацією?

Учора голова облради повідомив частині новообраних керівників територіальних громад, які прибули на навчання до Вінниці, про підтримку облрадою важливої акції. До того ж наголосив, що така акція більше потрібна не газеті, а саме депутатському корпусу і тим, кому люди довірили керівництво територіальними громадами.

Навчання новообраних керівників відбуватиметься поетапно. Голова облради запросив виступити перед слухачами працівників «Голосу України». Ми охоче скористаємося цією пропозицією. Використаємо її для налагодження співпраці з керівниками територіальних громад Вінниччини, ознайомлення з досвідом їх роботи і проблемами. Звичайно, щоб у перспективі розповісти про все це на сторінках газети.