Футбол. Португалія. Молодіжний чемпіонат Європи (U-21). Груповий раунд фінальної частини. 26 травня. Данія—Нідерланди. 1:1.

Україна—Італія. 0:1. Агеда. Муніципальний стадіон. Сонячно. 25 градусів. 7 000 глядачів. Арбітр — Говард Вебб (Англія). Гол: К’єлліні, 90+3.

Україна: П’ятов, Ярмаш, Чигринський, Яценко (Іщенко, 79), Романчук, Оберемко, Алієв, Чеберячко, Кривошеєнко (Михалик, 46), Фещук (Фомін, 60), Мілевський. Тренер — Олексій Михайличенко.

Було б справедливо, якби матч завершився внічию. Адже він пройшов у рівній боротьбі гідних суперників за однакових шансів. Однак переможний шматок смачної «піци» дістався італійцям. Та все могло статися навпаки. І наша атака стала б результативною. Звичайно, переможців не судять. Але нам сумно...

Корреа — динамівець

Футбол. Бразильський півоборонець Карлос Корреа таки узаконив свої стосунки з київським «Динамо». Минулої суботи контракт із цим футболістом укладено на п’ять років.

Динамівське керівництво і тренери не раз підкреслювали, що в команді є певні проблеми з позицією опорного півоборонця. Корреа, якому 29 грудня виповниться 26 років, покликаний вирішити ці проблеми і зміцнити склад «Динамо».

Карлос був одним із провідних гравців «Палмейраса» в останніх сезонах. Він пройшов шлях з командою з першого дивізіону до вищого і два останні елітні чемпіонати Бразилії провів на відмінному рівні. У Корреа незначні габарити (176 см, 73 кг), але він дуже працездатний, практично універсальний. Крім виступів на позиції опорного, бразилець має досвід гри на правому фланзі.

Шевченко вибрав Англію

Андрій Шевченко оголосив про те, що залишає «Мілан». Нападник, котрий провів у складі італійського клубу сім років, вирішив переїхати до Англії за сімейними обставинами. Він забив 173 м’ячі в Серії А після переходу до лав «россо-нері» з київського «Динамо» 1999 року. А 2003 року «Мілан» виграв Лігу чемпіонів УЄФА, наступного — «скудетто». Володар «Золотого м’яча» 2004 року розповів про свої плани після зустрічі з віце-президентом «Мілана» Адріано Галліані. Шевченко, який є кращим бомбардиром Кубка європейських чемпіонів усіх часів з 52 м’ячами, тепер гратиме за лондонський «Челсі».

Лише результати

Бокс. Мюнхен (Німеччина). Броварчанин Сергій Дзинзирук провів захист пояса чемпіона миру за версією WBO у першій середній вазі. І за очками переміг аргентинця Себастьєна Андреса Лугана. Всі арбітри віддали перевагу українцеві — 118:110, 117:110, 116:111. Щиро вітаємо Сергія!

Водне поло. Київ. Міжнародний турнір пам’яті дворазового олімпійського чемпіона Олексія Баркалова. Переможцем стала національна збірна України, яку готував Юрій Дрозін. А події на змаганнях розгорталися так: Україна-1—Україна-2. 17:2. Польща—Білорусь. 9:8; Україна-2—Польща. 5:14. Україна-1—Білорусь. 10:7; Україна-2—Білорусь. 6:15. Україна-1—Польща. 8:9. Матч за третє місце. Білорусь—Україна-2. 20:2. Фінал. Україна-1—Польща. 9:5.

Гандбол. Київ. Чемпіонат Європи. Жінки. Плей-оф. Україна—Словаччина. 27:24. Матч у відповідь відбудеться 3 червня на майданчику наших суперниць.

Баскетбол. Чемпіонат України. Суперліга. Плей-оф. Фінальна серія до трьох перемог. БК «Київ» — «Азовмаш» (Маріуполь). 95:84. Після цього рахунок серії став 2:1 на користь маріупольців.