Попередня економія на парламентських виборах 26 березня 2006 року становила 188 мільйонів гривень. Про це повідомив в інтерв’ю журналістам голова Центральної виборчої комісії Ярослав Давидович.

Глава Центрвиборчкому нагадав, що всього на проведення виборів було виділено 814 млн. грн., а фактично витрачено 625 млн. Разом з тим, за його словами, на сьогодні не здали звіти ще кілька окружних виборчих комісій. Нині ЦВК, за словами її голови, уже переходить «до наступного витка» — підготовки наступних виборів.

Крім того, ЦВК має намір підготувати низку пропозицій із внесення змін у законодавство. Передусім це стосується розведення в часі парламентських і місцевих виборів.

За станом на вчора, Центральна виборча комісія України зареєструвала 447 з 450 новообраних народних депутатів. Тож залишаються незареєстрованими три народні депутати, двом з яких термін реєстрації продовжено у зв’язку з хворобою, а один може бути зареєстрований після опублікування офіційного повідомлення про його обрання і виконання всіх вимог закону про несумісність інших видів діяльності з депутатським мандатом.