Нападник «Мілана» і збірної України Андрій Шевченко визнав, що він може залишити команду вже наприкінці нинішнього сезону.

— Минулого понеділка в мене була розмова з керівниками клубу, під час якої обговорювали можливість зміни мною команди. Це не остаточне рішення, але такий варіант є, — заявив Андрій Шевченко під час прес-конференції на базі «Мілана».

Нагадаємо, що напередодні президент італійської команди Сильвіо Берлусконі заявив, що Шевченко сам хоче залишити команду і перейти до одного з англійських клубів. За повідомленнями італійських ЗМІ, інтерес до придбання українського бомбардира вже кілька років виказує власник лондонського «Челсі» Роман Абрамович. У червні минулого року він пропонував «Мілану» за Шевченка 95 мільйонів доларів. Однак досі керівництво італійської команди і сам футболіст відповідали відмовою.

Однак комедія триває. Не встигли обговорити інформацію, яку ми навели вище, як віце-президент «Мілана» Адріано Галліані заявив, що клуб не має наміру розлучатися з Шевченком (бідний Роман Абрамович, знову зробив холостий постріл?).

— Нам не потрібні гроші «Челсі» та Абрамовича, — сказав синьйор Галліані. — «Мілан» жодного разу не продавав футболістів, щоб заробити. Шева не продається. Коли він сам попросить виставити його на трансфер, лише тоді ми зіткнемося з проблемою. Однак у розмові зі мною Андрій цього не просив. Тому він залишається гравцем «Мілана»...

Сторінку підготував Віктор БРАНИЦЬКИЙ.