Учора Голова Верховної Ради Володимир Литвин вручив групі кращих представників різних професій державні нагороди, почесні грамоти і грамоти Верховної Ради.

Загалом відзначено майже 100 осіб. Серед нагороджених — Микола Зубченко, завідувач відділу організаційного забезпечення пленарних засідань Верховної Ради головного організаційного управління (орден «За заслуги» третього ступеня) Михайло Ромазан, завідувач відділу медичного, санаторного та побутового забезпечення управління справами (орден «За заслуги» третього ступеня); Олександр Охріменко, директор санаторно-курортного комплексу «Дюльбер» (орден «За заслуги» третього ступеня); Михайло Теплюк, заступник керівника апарату — керівник головного юридичного управління (орден Данила Галицького).

«Сьогодні особливий момент в історії нашого суспільства, нашої країни, — зазначив Голова Верховної Ради, вручаючи відзнаки. — Події, які відбуваються, ще необхідно осмислити». Але головним і визначальним, на переконання Володимира Литвина, є те, що українському суспільству потрібні загальна національна мобілізація і солідаризація. А отже, наголосив він, як ніколи потрібна оцінка праці людей, які доводять, що вони можуть успішно працювати, очолювати колективи, які демонструють високі зразки самовідданої праці.

Водночас глава парламенту зазначив, що для нього особливо знаменним і пам’ятним буде це останнє вручення, що його він здійснює як Голова Верховної Ради. «Я переконаний, кожного з вас, як і ваші добрі справи, я запам’ятаю назавжди. Це стане наснагою в моїй подальшій діяльності», — додав Володимир Литвин.