Дорогі ветерани Великої Вітчизняної війни — фронтовики, партизани і підпільники, учасники трудового фронту!

Від імені Комітету Верховної Ради України у справах пенсіонерів, ветеранів та інвалідів сердечно поздоровляю Вас та Ваших рідних і близьких із всенародним святом — 61-ю річницею вікопомної Перемоги у Великій Вітчизняній війні.

Прийміть нашу щиру вдячність за те, що Ви, дорогі ветерани, у грізні роки війни на фронтах, в партизанських загонах і підпіллі зі зброєю в руках захищали рідну землю від поневолювачів, самовідданою працею в тилу прискорювали перемогу над фашизмом, принесли мир і свободу народам Європи й усього світу.

Проходять десятиліття, пройдуть століття, але прийдешні покоління завжди пишатимуться Вашим великим подвигом, мужністю, відвагою і патріотизмом у захисті своєї Батьківщини.

Вшановуючи ветеранів війни, ми з жалем констатуємо, що наша держава, в силу об’єктивних і суб’єктивних причин, не змогла забезпечити ветеранам пристойного життя, життя, гідного народу-переможця. Усвідомлюючи це, хочу запевнити Вас, що парламентський ветеранський Комітет робитиме все можливе, щоб поліпшити життя захисників Вітчизни, забезпечити виконання законів України про соціальний захист ветеранів війни.

Ми закликаємо усіх керівників центральних і місцевих органів влади, незалежно від політичних поглядів і уподобань, забезпечити на ділі повсякденне піклування про ветеранів війни, щоб ті гарні і справедливі слова, які часто виголошуються при вшануванні наших сивочолих ветеранів, ніколи не розходилися з повсякденною практикою владних структур.

Честь і слава Вам, дорогі ветерани-переможці!

Бажаємо Вам і Вашим родинам здоров’я, добра і благополуччя!

З глибокою повагою Голова Комітету Верховної Ради України у справах пенсіонерів, ветеранів та нвалідів Петро ЦИБЕНКО.